„С Влади се разделяме се за по 3 месеца, защото връзката ни се затлачва”, откровеничи певицата на „Наш’та система 4-4-2”.

Автобиографичен елемент има новата песен на Кали „Пауза”.

В парчето се пее: „Любовта ни е като някакъв екшън, мъртва за тебе някъде през ден съм... Искаш пауза, щом други зарибиш и като писнат, пак на мен звъниш...”.

Самата певица разясни тези дни, че със заглавието на песента си визира паузата, която прави във взаимоотношенията с мъжа си Влади. Двамата прекарват разделени по няколко месеца в годината, за да не си писнат съвсем, пише столичен седмичник.

„Препоръчвам на всички да си дават пауза. Идеята е, че трябва да се освободиш психически от всичко, което те тормози”, казва изпълнителката на хита „Наш’та система 4-4-2”, която има тапии по философия и психология.

Според нея времето, в което интимните партньори не са заедно, води до преоткриване на любовта. С бащата на третия й син си давали такава почивка през цялата зима. Тогава Кали е в София и пътува из страната по участия, а любимият й работи в Банско. Раздялата се отразявала чудесно на връзката им.

„Когато се върне, се чувстваме много добре заедно. После пак се затлачват нещата. Трябва да правим и една лятна пауза. Старая се да се намирам в зоната на комфорт и ако някой се опита да ме извади извън нея, ще прекратя отношенията си с него - независимо дали е Влади, майка ми, приятелите или музикалната компания, в която работя”, споделя ветеранката на фолка.