Кали успя да влезе в темпото на най-продуктивните изпълнители от попфолка и през тази година предложи на меломаните четири видеоклипа.

Вчера бе премиерата на “Que pasa”, който още с появата си предизвика разнородни коментари.

Фолк звездата на "Пайнер" даде своя отговор на негативните оценки в социалната мрежа.

“Както гласи една българска поговорка: Бързата работа – срам за майстора, така повечето изпълнители не могат да бъдат сигурни сто процента в работата си. Разбира се, всеки един, когато прави песен, включително и аз, дава най-доброто от себе си, но желанието на потребителите на попфолк музиката за нещо ново, по някой път води до уеднаквяване на песните. Затова, когато една песен им прилича на друга, да не се сърдят на композиторите и изпълнителите, а на себе си, заради липсата на търпение” - казва тя пред Планета ТВ.



Смята за нормално да се изваждат по две песни на година. В “Que pasa” Кали е с много различна визия, но и тук хората, които се опитват да търсят недостатъци, ги откриват, а именно, че певиците започват да си приличат една на друга.

“Скъпи приятели, отрязах си косата, не за да приличам на Галена, а защото беше изгоряла от третиране. Освен това съм се подстригала по актуален за целия свят начин. В последния си клип “Que pasa” на моменти приличам на Емануела (не виждам нищо лошо в това), не защото съм го търсила като ефект, а защото съм ползвала услугите на гримьора и фризьора, с които тя работи напоследък. Както при художниците, така и при гримьорите, има собствен почерк и той личи. Тук е уместно да кажа, че през годините ползвам услугите на Борислав Соколов – Бони като грим и съм успяла да създам идентичност на образа Кали, но всеки има нужда от промяна и най-много феновете, затова им поднесох различна визия, ползвайки друг екип“ - обяснява тя.

Самокритична е и признава, че би и се искало видеоклипът “Que pasa” да бъде по-дълбок и по-контрастен като картина, но не го е направила, защото смята, че потребителите не са готови за това.

“Иска ми се хората да обърнат внимание на начина ми на пеене в “Que pasa”, който е по-различен. На това, че се движа по-освободена и карам мотор 1200 кубика, например, но всеки избира какво да го вълнува в дадена песен” - подчертава певицата.