В последно време поведението на певицата Кали е доста коментирана тема.

След участие на изпълнителката в плевенско заведение фенове били потресени, че певицата наричала по микрофона озвучителя си „педераст“, както и че признала, че краката й миришели.

Пред bliasak.bg Кали разказа, че наистина е казала тези неща, но с цел да направи истински купон. Освен това и да покаже истинската си същност, която е далече от звездеенето и излишните превземки.

„Да, наистина казах тези неща, но аз се държа естествено, защото искам хората да се забавляват. Явно обаче у нас хората не заслужават това, а обратното - да се надуем и да не говорим. Разбира се, че озвучителят ми не е педераст, и разбира се, че това е на шега. Ние с него си имаме приказка и му е ясно, че това е майтап. Същото важи и за краката ми - ако наистина миришеха, дали щях да се събуя?“, коментира изпълнителката на хита „Като те почна“.



По повод упрека, че освен тези неща Кали била и пияна, тя беше повече от категорична.

„Аз в живота си наркотици не съм опитвала и нямам никакво намерение да пробвам. Колкото до алкохола, когато съм на работа, съм си позволявала единствено едно питие, но никога не съм се напивала“, възмущава се певицата.