На 7 март Кали представи в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube най-новия си клип "Пионката". Датата не е избрана случайно, само ден преди Празника на жената, заради символиката, предвид текста на парчето.

"Реших да я пусна на 7 март, защото обикновено тогава мъжете празнуват с любовниците си, а на 8-ми са със своите съпруги. Това е моя апел към мъжете, които са поставили любимата си жена на второ място", разкри Кали пред planeta.tv.

За да подкрепи своето послание с музика и текст, изпълнителката се е доверила на Даниел Ганев, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисъор на този мини-филм, изпълнен с драматизъм, е Людмил Иларионов - Люси.

Главната мъжка роля е поверена на Сотир, приятел на любимия мъж на певицата, Влади. За Кали този проект е много специален, защото по нейните думи, тук за първи път е себе си. Това е всичко, което е искала да покаже в един клип. В "Пионката" Кали не пее в нито един кадър, тя е просто актриса, която влиза в ролята на наранената жена и играе блестящо от самото начало до края.

8-и март е специален ден в семейството на Кали, защото има още един повод за празнуване. Цялото семейство ще отбележи, освен Деня на жената, така и рождения ден на Влади, мъжът до певицата. На всички дами, които днес празнуват, Кали пожелава:

"Мили момичета, бъдете много обичани и уважавани, защото това е най-важното, от което има нужда една жена. Парите са само знак, че един мъж може да се грижи за нас".