Бременната Кали не спира да работи. Докато повечето нейни колежки по време на бременността си отлагат всички участия, изпълнителката на „4-4-2“ извива глас по задимените кръчми и хич не се превзема.

Певицата не издава в кой месец е, но би трябвало да е в четвъртия, тъй като подхвърли, че ще роди догодина.

Още в първия месец от бременността й медиите вече знаеха, че Кали и новият й мъж Влади очакват бебе. Това ще е третият наследник на фолк изпълнителката. Тя има две момчета от двама различни мъже, а полът на третото дете засега не е ясен.

Според запознати на Кали й се налага да работи, тъй като в момента трудно свързват двата края с Влади.

„Галя (Галина е истинското й име – б.а.) бе свикнала на доста охолен живот, докато беше с Антон Краус. Сега с Влади им е доста трудно и затова е принудена да работи, за да закърпва семейния бюджет от участия и бакшиши“, разкриват от обкръжението на Кали.

„Влади е туроператор. Не му знам банковата сметка и не по нея съм го избирала. Може и да е богат туроператор, аз това не го знам и не ме интересува“, обясни певицата преди време пред медиите.

Тогава Кали едва ли е подозирала, че заради банковата сметка на любимия си ще трябва да работи по задимени кръчми с бременно коремче и да се труди неуморно...