Фолк изпълнителката Кали разкри, че най – накрая е намерила мъжа на своя живот. С настоящия си приятел се чувствала уверена и спокойна, както трябва да бъде всяка една жена.

Поради тази причина допускала възможността един хубав ден двамата да се бракосъчетаят, въпреки че все още било твърде рано да се говори за подобно нещо.

''Все още е твърде рано да коментираме бъдещето в тази насока, това е моето мнение. Но все пак животът е пред нас и ако нещата потръгнат в правилната посока защо пък да не се оженим?'' – споделя певицата.

Кали допълва, че тази Коледа и Нова година за първи път няма да бъде по участия, а ще посвети празничното си настроение изцяло на своите две деца. Това решение взела още през миналогодишния декември, когато била супер ангажирана и нейните наследници много й липсвали. Допълва, че един ден къща на храни, а после няма как да наваксаш пропуснатите моменти.

Певицата разкрива още, че въпреки успехите си, не е започнала да се държи като някаква надута звезда, а си е останала напълно земен човек. В последните години обаче малко й останало да сдаде багажа от пренапрежение, понеже едновременно се занимавала с пеене, учила ''Философия'' в СУ, започнала да води и тв предаване. За щастие успяла да издържи и да продължава да се грижи за своите две момчета, пише blife.bg.