Веднага след като Кали презентира новия си сингъл "Недей, сърце" и клипа към него, меломаните не спестиха добрите си оценки.

Суперлативи заваляха и по отношение на видеото. За отзивите, които е прочела, певицата споделя:

"Аз съм супер изненадана, защото баладичен хит отдавна не се е случвало да има. Чета във форумите, чета и чета, и даже има такива мнения: "О, тази Кали толкова е противна, обаче песента й е жестока" - и аз се кефя, защото не ме интересува какво мисли за мен някакъв човек, той не ме познава, но ме кефи, че харесва песента. Изпях я с цялото си сърце и мога да плача всеки път, когато я пея".

За режисурата на "Недей, сърце" фолк звездата се е доверила на Николай Нанков.

"Поздравиха ме всички за актьорското ми майсторство в клипа, но тук трябва да отбележа, че голяма заслуга има и Нанков, защото е снимано от такъв ъгъл, по такъв начин и е уловил най-силните ми моменти. Не е само мой принос да изглеждам толкова добре на клипа" - заяви тя.

Кали е категорична, че откакто е в "Пайнер" всичките й песни са хитови и не може да открои само една като най-добра. Иначе за любима посочва "Устни":

"Любима песен ми е "Устни". Обожавам тази песен, просто много ме докосва. Аз съм човек, който много държи на целуването и на целувките и това е нещо, което ми два крила" - обяснява изпълнителката, пише signal.bg.