Фолкпевицата Преслава не е анорексичка и в действителност на живо изглежда много добре.

Това заяви ексклузивно пред "България Днес" нейната колежка Кали.

По нейни думи Преслава отнася нападки, без реално да ги заслужава.

"Публиката е безмилостна - изядоха Преслава с парцалите, че е дебела, а после, че е слаба. Съвсем отговорно мога да заявя на всички, които не са виждали Преслава на живо, че изглежда добре. На мен ми харесва", коментира Кали.

Според нея си има разумно обяснение защо всички са шокирани от визията на колежката й.



"Защо тя е фрапираща за всички - защото е драстична разликата с това, което беше преди. Мария и Малина също са много слаби, но те винаги са били такива и не прави впечатление", сподели своето мнение изпълнителката на последния голям хит "Аз съм не".

Тя си припомни случка от миналата седмица, когато за пореден пък се убедила, че Преслава има доста добра визия, с която не могат да се похвалят много артисти.

"Бях на сватбата на Илиян и бяхме на две съседни маси с Преслава. Не съм неин защитник, но ще го направя, защото трябва малко по-мили да бъдем към хората. Тя си се хранеше като нормален човек. Скъпи почитатели на попфолка, Преслава не е анорексичка", каза още Кали, която винаги е била известна с откритото си мнение и не спестява истината.

"Много е готина - просто се пази да не яде глупости, защото целулитът не е готин за никого", обобщи Кали.



"Ям си доста, но като видя, че започвам да качвам, се съобразявам, защото се харесвам такава слаба, но не съм болна", коментира певицата и уточнява, че не иска да е дебела. Тя обича да си хапва от всичко, като не се съобразява с диети. Веднага щом забележи, че започва да напълнява, взема мерки и запазва слабата си фигура.

Изпълнителката признава, че вече не обръща внимание на публикациите за килограмите й, въпреки че от време на време чува хората да коментират дали няма някакво заболяване.

"Истина е, че намалих килограмите си, но не е истина, че съм анорексичка. Това може и сами да го забележите, нали? Водя здравословен начин на живот и му се наслаждавам", допълва изпълнителката от Добрич.