Вечно усмихнатата изпълнителка на Пайнер Кали гостува при Жана в "Сладки приказки", за да разкаже малко повече за новата си песен "Устни", за първите си любовни трепети и за семейството й, което я промени.

Името на новата песен на Кали е "Устни" и както самата тя сподели тази сутрин:

"То е кратко, лесно запомнящо се парче и символизира много неща. Усните са това, с което започва любовта". Кали си припомни при Жана и чувството от първата целувка.

"Първата ми целувка беше гадна. За мое щастие, след това винаги съм избирала партньори, които са се целували прекрасно."

Според изпълнителката романтично настроени са не само жените, но и мъжете стига да им се даде шанс.

"Трябва да им вярваме на мъжете, да ги провокираме да са романтични,нежни".

Кали от няколко години е заедно със своя любим Антон Краус, от когото има две деца.

"Семейството е мястото, където трябва да се чувстваш разбран. Ако хората вкъщи не ме разбират и подкрепят, няма как да сме заедно" Изпълнителката на "Седем" разказва, че половинката й сам избира къде да се забавлява, но когато са заедно предпочитат да си почиват на по-тихи и спокойни места.

Мечтата на Кали е да направи дует с Марк Антъни, но тя шеговито обясни, че за момента е недосегаем. Признава, че откакто има нови продуценти и се застоява повече вкъщи се е променила и не е същата устата Кали.

"Пак говоря нещата, които мисля и чувствам, но го правя с един друг език, защото на голямата сцена човек носи отговорност".