Фолк певиците влезнали в словесна престрелка след като пайнерката заявила публично, че никога не се е интересувала от футболисти и не може да си представи да има връзка с такъв.

Според изданието в свое интервю, изпълнителката на  ''4-4-2'' категорично е заявила, че нито се заглежда по ритнитопковци, нито желае да има нещо общо с някой от тях.

''За химия между футбола и поп фолка питайте не мен, а Алисия'', изтърсила без грам притеснение устатата певица.
Думите на Кали предизвикали възмущение и гняв както сред родните футболисти, така и сред колежките й, които са готови на всичко, за да се докопат до някой от тях.

Говори се, че най-подразнена от изказването на брюнетката била Алисия, която се почувствала лично засегната.
Ася от Вакарел дотолкова се вбесила, че на висок тон изкоментирала колежката си пред свои дружки, казвайки, че Кали става изключително смешна с думите си. Според Алисия футболистите са супер секси и всички мацки са луди по тях.

''Само че те си падат по най-красивите момичета. Явно нейното отношение е на принципа: ''Гроздето е кисело'' казала Алисия.

Явно Кали е засегнала болното място на Ася, която роди син на футболиста Валери Божинов, но беше изместена от сърцето му от плеймейтката Николета Лозанова.

В стремежа си да отмъсти на бившия си, миньончето се ориентира към вратаря Ники Михайлов, с когото живее и в момента. Двамата демонстрират любовта си навсякъде без да се притесняват от хорското мнение, пише kliuki.bg.