Въпреки, че вече е в напреднала бременност певицата Кали не спира да радва почитателите си с нови песни, клипове и сценични изяви.

"Човек може да постигне всичко, стига да вярва в себе си и да настрои съзнанието си на тази честота", не крие Кали.

Изпълнителката е категорична, че очакваният нов наследник няма да я задържи за дълго далеч от сцената и феновете.

"Примерно към края на февруари ще се появя отново", разкрива първоначалните си намерения Кали, която и за миг не е спряла да работи. "Имам направени вече няколко песни, които не са видели бял свят", споделя тя и не крие, че много би искала да зарадва меломаните и с албум, пишат от Blife.bg

Кали издава, че три нови песни вече са готови, мисли да направи още две и да си избере пет от старите, и така през 2014 албумът може да бъде реалност.

"Радвам се, че нашият ефир е запълнен с все по-качествена продукция", коментира още тя и не крие, че не очаква награди за изминаващата година.

"Нямам никакви претенции към абсолютно нищо, защото това е година, която принадлежи на други колеги, които се трудиха много упорито", споделя Кали.

"Колежките ми направиха страхотни песни със страхотни клипове и с удоволствие ще аплодирам всеки един със заслужена награда", допълва още звездата пред "Фолкмаратон".