Фолк фурията Кали ексклузивно разкри за своите фенове и почитатели, че най- големият бакшиш, който е получавала до сега е 2000 лв.

А пък най- нищожният бакшиш, който си е припечелила секси изпълнителката е бил само 5 лв.

Всички знаят, че абсолютно всяка вечер поп фолк певиците си спечелват по някое тлъсто бакшишче на участия и концерти. Но не винаги обаче бакшишите са тлъсти и дебели.

Случва се “даровитите” ни чалгаджийки да получат и малки и никакви бакшиши. Интересно е обаче, че чалга фуриите никога не издават публично колко точно печелят от бакшишите.

Посетителите и гостите по нощните клубове и кръчми почти никога не пропускат да поощрят нашите фолк диви и да им дадат “символична” сумичка на ръка.

Изненадващо Кали сподели в интервю да зрителите, че най- тлъстият и мазен бакшиш, който и получавала е 2000 лв.

Разбира се фолк тигрицата никога няма да забрави, че най- малкия и бакшиш и бил нищожните 5 лв.

Тя допълни още, че откакто и да ги гледа човек 5 лв. са си пари. Кали не пропусна да заяви също , че е от този тип хора, които знаят отлично и 2 и 200. Естествено Кали си спомня като бял ден за какво е похарчила и първине си припечелени пари от музикалния занаят, пишат от kliuki.bg

Тя била събрала пари за собствена кола и решила да си купи “Рено 5″. Реното, спомня си още тя, струвало 4000 лв. Фолк фурията била изключително щастлива и горда относно инвестицията на първите си пари.