Кали разкри пред www.planeta.tv, че най-накрая е успяла да си открадне малко време за себе си и за първи път това лято ще има време за почивка. Днес тя се отправя към плажовете на съседна Гърция, но нейните наследници няма да са с нея. Явно тя е решила да отдели време за себе си и новия си любим.


“Синовете ми са при своите бащи в момента, но смятам в края на лятото да отидем семейно на някое хубаво място в Турция, с аква парк.”Кали е доста активна в социалните мрежи, а последните й снимки там също са с аромат на ваканция и приключения. Тя сподели и един любопитен кадър с таг: “И нека сглобяването на палатката започнеееее СЕГА”. Певицата уточни, че моментът, запечатан в тази снимка, е от първия излет на децата й на палатка край язовир Огняново. "Малко се разсърдиха, че си тръгнахме по-бързо от предвиденото, защото заваля много силен дъжд, но със сигурност ще повторим”, казва още изпълнителката.


Кали сподели, че в момента работи по нови неща, но все още не може да се ангажира със срокове. Все пак тя е истинска щастлива, че хората й се радват и я харесват, независимо, че до момента няма ново лятно парче