Фолк певицата Кали сама се грижела за децата си.

Въпреки че никога не е губила връзка с бащите на синовете си, тя не разчитала на тях да ги издържат. Фолк дивата има три момчета от различни бащи.

Най-големият й син е вече тийнейджър, а най-малкият се роди през януари и още няма годинка, пише ''Всеки ден''. Заради силната визуална прилика на 14-годишния Георги с боса на „ВИС 2" - Георги Илиев, най-голямото дете на Кали често е спрягано за незаконен син на Главния. Фолк дивата обаче отрича бащинството на Жоро Илиев и дори се хвали, че не е взела и стотинка от истинския баща, а винаги сама се е грижела за наследника си. Така било и с другите й две деца.



„Не раждам, за да живея после от издръжката", категорична е гордата майка на три момчета. Кали изкарвала достатъчно пари, за да може да си позволи да се грижи за отрочетата си.

„Не се оплаквам от липса на ангажименти, плащат ми добре, а и аз не съм спирала да работя, нито по време на бременността, нито след това", изтъква фолкаджийката.

Кали не се притеснява и от факта, че изкарва повече от настоящата си половинка - туроператора Влади.



„Ние сме заедно по любов, не заради пари", твърди певицата. Именно Влади бе в основата на раздялата на красавицата с бащата на втория й син Марк - Антон Краус.

Кали най-чистосърдечно си признала, че му изневерила и с връзката им било приключено. След раздялата Краус не се отказал от детето си, но Кали никога не го е търсила за пари и дори му върнала всички подаръци, които й направил през годините.