След поредица неуспешни връзки чалга звездата Кали преценила, че не иска да се занимава повече с мъже и предпочита да се отдаде изцяло на работата си. „Не ми върви в любовта. Мъжкарана съм и се справям чудесно без мъж, което плаши силния пол. Не съм лигла, не мога да пърхам с мигли, а днешните мъже харесват точно такива жени. Няма как да се променя, за да се харесам на някого, така че е по-добре да си седя сама“, казвала певицата.

Кали уредила Емануела в "Пайнер"

Все пак певицата не отричала, че е възможно да има мимолетни отношения с някой мъж, но без сериозни ангажименти като това да заживеят заедно или да го запознава и сприятелява със синовете си. Поне засега фолк звездата се чувствала чудесно сама и не изпитвала никакви липса, защото била ангажирана с работата и с децата си, пише „Галерия“.

Освен това Кали е свикнала да си ляга сама, тъй като с последния й приятел Влади се събираха и разделяха, преди окончателно да сложат край на връзката си. От него тя има син Александър и още двама синове от предишни връзки – Георги, който е вече пълнолетен и тази година ще е абитуриент, и Марк, чийто баща е Антон Краус.