Тази сутрин започна с един много горещ и позитивен поздрав от Кали за феновете на телевизия “Планета“. Певицата в момента е в Аржентина, откъдето изпрати специално послание за многобройните си почитатели.

“Поздрав от мен, от Игуасу в Аржентина. Тук при нас е много топло – 33 градуса, знам, че в България в момента има много сняг и искрено съжалявам, че ви е много студено, защото все пак се очаква да дойде лятото. Но пък се радвам, че аз съм на топличко и имам възможност да се насладя на много красива природа – споделя Кали и допълва – Тук в Игуасу има джунгла и предстои да я видим, както и водопадите. Изкарвам си страхотно. Надявам се и Вие да се забавлявате както винаги с най-добрата музика на телевизия “Планета“ и не забравяйте да слушате “Пионката“.

Кали обещава, че ще държи феновете си в течение на всички хубави преживявания в Аржентина и ще споделя снимки в социалните мрежи. Кадрите, които до момента певицата е показала са повече от въздействащи и провокират всеки да помечтае да посети тези красиви места от света. От planeta.bg припомнят, че заедно със свои приятелки Кали предприе обиколка на няколко екзотични страни - Перу, Чили, Аржентина и Бразилия.

Тя обеща да се завърне от там и с нови видеоклипове, така че определено изненадите от певицата тепърва предстоят.