Въпреки че вече е в напреднала бременност, Кали не спира да радва почитателите си с нови песни, клипове и сценични изяви.

"Човек може да постигне всичко, стига да вярва в себе си и да настрои съзнанието си на тази честота" - споделя изпълнителката във "Фолкмаратон".

Тя е категорична, че очакваният нов наследник няма да я задържи дълго далеч от сцената и феновете.

"Примерно към края на февруари ще се появя отново" - разкрива първоначалните си намерения певицата, която и за миг не е спряла да работи.

"Имам направени вече няколко песни, които не са видели бял свят" - споделя тя и подчертава, че много би искала да зарадва почитателите си с албум. Към момента три нови песни на изпълнителката вече са готови, а тя мисли да направи още две и да си избере пет от старите, които ще включи в предстоящия си диск. Албумът най-вероятно ще стане реалност през 2014- та.

"Радвам се, че нашият ефир е запълнен с все по-качествена продукция" - казва тя.

Кали не очаква награди за 2013-та и обяснява:

"Нямам никакви претенции към абсолютно нищо, защото това е година, която принадлежи на други колеги, които се трудиха много упорито. Колежките ми направиха страхотни песни със страхотни клипове и с удоволствие ще аплодирам всеки един със заслужена награда".