Царственото име Александър носи третият син на Кали.

Той проплака вчера сутринта в I-ва АГ болница “Света София” под вещите грижи на Рени Ковачева, Валентина Григорова, Красимира Иванова и Милко Недялков.

Новото попълнение в мъжкия отбор на Кали е плод на любовта й с туроператора Влади, с когото тя заживя след раздялата си с бизнесмена Антон Краус.

От романса с него звездата на „Пайнер” оглежда 4-годишния Марк паралелно с първородния си наследник Георги.

Тийнейджърът учи в Математическата гимназия и има афинитет към архитектурата и анимацията, а малкият му брат е много музикален.

Кали е твърдо решена да се върне на работа след две седмици, веднага след като се стабилизира след секциото. Тя планира да обогати рисунките по тялото си, като татуира и името на Александър.

С Влади изпълнителката на „Седем” се запозна в Поморие, където стопанисваше лятна резиденция с Антон Краус. Романсът им започнал с небрежна игра на табла и уроци по кайт за сина й Жорко

Миналата зима влюбените отпразнуваха и символичен годеж с екскурзия до Тайланд. След раздялата с Краус Кали смени мощния джип с миниатюрна кола и ходеше по участия до осмия месец.

Клубните си лайвове тя често довършваше боса или приседнала на диванче, за да разпусне. Малко преди да стегне багажа си за родилния дом, откритието на Слави Трифонов сподели и най-съкровената си мечта – да осинови дете:

„След вечеря у дома винаги остава толкова много храна, нищо няма да ми коства да сложа още една чиния на масата. В дома ми има място за още едно легло, а от синовете ми имам толкова неизносени дрешки. Защо да не направя едно същество щастливо?”.