Зрителите на телевизия “Планета”, както и многобройните фенове на поп-фолка с нетърпение очакват спектакъла по връчването на Годишните награди на телевизия “Планета” на 25 февруари.

Загадките и неизвестните кой ще спечели наградите остават до началото на концерта, защото зрителите усилено гласуват за своите фаворити в 15-те категории.

15 престижни статуетки ще стигнат до своите получатели и това ще бъдат най-заслужилите песни, видеоклипове, албуми и изпълнители, които през 2013 година не спираха да ви радват, пишат от planeta.tv

Изненада този път ще бъде не само сцената, която е особено тържествена - на две нива и с богата мултимедия. По време на концертната част визуалните ефекти ще бъдат наистина оригинални и непредставяни досега.



“Автограф” вече обяви и името на един от водещите на спектакъла и това е Борис Дали. “Звездно” пък ни разкри, че неговите чаровни партньорки в официалната част на концерта ще бъдат две популярни и обичани звезди на телевизия “Планета” – Кали и Магда.

Младата майка Кали за първи път ще излезе на сцената след раждането на своя трети син Александър, а Магда от месец тренира упорито, за да бъде във върховна форма за спектакъла.