Без мъж си ляга вечер фолкпевицата Кали. Изпълнителката на кръшни парчета още не може да си стъпи на краката след последната си раздяла и няма сериозен приятел. Ситуацията не се отразява добре на Кали и тя изпада в минидепресия, която бори с пускането на разголени снимки по бельо и цитирането на мъдри философи.

"Хората се чудят кога ще покажа 4-ия си мъж, но не мисля, че това е най-важната тема в България. Дори ми е странно, че се интересуват от такива неща - на мен никога не ми е било любопитно какво става под чаршафите на чуждите хора. Но явно сме си такава нация", коментира с досада изпълнителката.

Чалга дивата отново не сполучи в любовта. През 2019 г. изпълнителката на хитовата песен "4-4-2" се раздели с поредния мъж в живота си - Владимир. Причина за раздялата е изневяра. Поне така твърди бившият на Кали. "Тя имаше връзка с друг мъж - призна преди време Владимир. - Кали ме заряза и сложи край на връзката ни", добави още бившият на певицата.

Чаровната изпълнителка обясни, че е изоставила Владимир заради обиди от негова страна. "И до ден днешен ме нарича с думичката, започваща с "к". Влади никога не успя да се смири и да приеме децата ми и приятелите ми", призна Кали. "Ако не сме себе си, ако не обичаме сами себе си, няма как да обичаме истински друго човешко същество. Но това означава напълно да приемем всяка част от себе си - и добра, и лоша", философства певицата и си показва предизвикателното бельо.

източник:България днес

снимка: инстаграм кали