Певицата Кали стартира успешно кариерата си в театъра миналата вечер с участието си в постановката "Дон Жуан или Завещанието на стария женкар", чиято премиера бе в театър "Сълза и смях".

Кали се превъплъти в образа на Доня Анна - отдавна починалата любима на умиращия Дон Жуан, която се появява пред него като видение в миговете му на болка и самота и накрая отвежда душата му на онзи свят.

Абстрактната ú роля не съществува в оригиналната постановка по Анатолий Крим, но бе създадена специално за певицата от режисьора Йонко Цонев. По време на представлението Кали изпълни 4 песни, като си партнираше с Искрен Пецов и музиканта Иван Лечев.

В ролята на умиращия Дон Жуан влезе актьорът Светослав Пеев, чието изпълнение беше бурно аплодирано от публиката. Кали споделя, че е много впечатлена от актьорския талант на Пеев и е щастлива, че е могла да играе заедно с него на една сцена.

В историята за раждането на легендата за Джакомо Казанова участваха и младата актриса Анна Топалова, Димо Алексиев и Валентин Балабанов.

Разминаването между мит и действителност в безсмъртната слава на Дон Жуан, представено в пиесата с много комични ситуации, и невероятното изпълнение на актьорския състав, накараха публиката да стане на крака и да ги аплодира дълго след края на представлението.

Първите си впечатления от опита си на театралната сцена Кали ще сподели утре, на 5 май, в предаването "Здравей, България" по "Нова телевизия", след което ще можем да я видим и в "На кафе" с Гала, където певицата ще се включи в обсъждането на последните новини от Къщата на "Big Brother Family".

източник: