Кали сподели, че медийните скандали, които се вихрят около изпълнителите в попфолка, не я засягат пряко и не се вълнува от тях.

"Истински не ме интересуват скандалите в попфолка. Това, което ме интересува, е творчеството на моите колеги, и то доброто. Това е нещо, на което мога да стъпя и да надграждам или да се опитвам да ги достигна, което е адски трудно. Топ имената в жанра имат много сериозен "блат", много сериозна основа, на която стъпват, която аз за съжаление нямам. Тази основа не се гради с труд, а с пари. Знаем всички, че в България пари с труд трудно се изкарват. Имат сериозна финансова опека от половинките до тях или знам ли и аз откъде и стартират от много високо ниво. Трудно ми е да ги догоня, затова се боря с тях на основа музика, аранжимент, текст и качество на изпълнение, както и живи участия. Освен това, предвид възрастта ми, че съм малко по-голяма от тях - едни 10 години, те не ме смятат за своя потенциална конкуренция и това ме извежда от схемата на интригите и скандалите" - обясни фолк звездата пред "Папараци".

"Поздрав" е предстоящият проект на изпълнителката, в клипа към който главната роля е поверена на Ива Екимова.

Кали сподели, че няма никакъв проблем да съчетава майчинството с кариерата. "Добре разпределям времето си – винаги съм точна и винаги навреме” - заяви тя.

Макар да има натоварен график и да се грижи за 5 човека у дома, успява да се справи с всичко. "Много съм влюбена в моя партньор, но не мисля за сватба. Няма да раждам и четвърто дете. Времето вече отмина" - допълва още изпълнителката, пише signal.bg.