Фолк певицата Кали призна, че непрекъснато хока синовете си и приятеля си Влади.

Туроператорът е баща на третото дете на звездата – Александър, и често е на ръба на нервна криза от нивата на децибелите и вечните спорове в дома им.

”Мъжете обичат да им се разказва с две думи, те не обичат многословието. А чувството за хумор си го проявявам извън къщи. В къщи съм много зла. И това не е изкуствено”, откровена е Кали пред „Планета тв”.

Откритието на Слави Трифонов споделя още, че целия си запас от положителна енергия изчерпва в общуването с приятели и фенове по участия, а за най-близките остава често раздразнението.

Та те са четирима мъже – единият (б.а. Жорко, най-големият й син) го друса пубертета зверски, иска да опита от всичко в тоя живот, но не всичко е за опитване и аз трябва много да внимавам с него.

Другият, Марк, нито е дете, нито е бебе – на 6 години. Иска да получава помощ от големия си батко, а на Жорко въобще не му се занимава с него. Иска да бъде батко на бебето, обаче му е трудно, защото още е мъничък и не може да прецени колко силно да го стисне, да го бутне, кое е игра, кое не.

Бебето пък е хиперактивно, в момента е на фаза „да” и „не” и Влади, който допреди три години е живял самотен, балансиран и изведнъж идва цялата тази хуна в къщата му и той се побърква”, обяснява Кали.