Морският престой на Кали, който продължи повече от два месеца, вече е към своя край.

Вече повече от 10 години изпълнителката, заедно със синовете си, нарича българското Черноморие свой дом по време на натоварените с професионални ангажименти летни месеци.

Без проблем Кали успява да съчетае работата си с прекарването на време със семейството си и приятели без да се налага да пътува хиляди километри.

В един от последните й дни на морето авантюристичната певица успя да намери малко свободно време и заедно със сина си Георги и няколко приятели предприеха интересно off-road пътуване.

Маршрута от над 30 км недокосната и красива природа остави във възторг Кали и изпълнителката не пропусна шанса да направи много снимки на местностите, през които минаваха.

Финала бе запазен за Нос Емине, от който участниците в пътуването, благодарение на доброто време успяха да видят както Варна, така и далечен турски планински връх. В момента Кали вече стяга багажа за завръщането си в София и се концентрира върху работата си.

След успеха на „Седем“, който излезе на 1 юни, певицата предпочете да направи малка пауза, за да може изцяло да се отдаде на живота със семейството си на морето.

В момента Кали започва работа по няколко проекта, като се надява да може да представи един от тях на аудиторията най-късно октомври месец.



Източник: planeta.tv