Певицата Кали направи сензационно разкритие.

Изпълнителката на култовото парче „4-4-2″ е претърпяла свирепа катастрофа още като 15-годишна. Фолкаджийката се качила в стара Лада, която обаче се завърта на 90 градуса на дървен мост край гара „Искър".

Галина, както е истинското й име, счупва стъклото и пада директно в реката. След жестокия удар автомобилът също поднася и пада в реката, като удря изпълнителката в корема, а после отскача.

„Докато летях надолу, си спомних, че баба ми ми казваше, като умирам, да не затварям очи, а да видя смъртта. Така и направих, но не я видях", разказа случая Кали.

Певицата благодари на Бога, че колата не е имала теглич, който е щял буквално да я разпори, след като я ударил в стомаха. Тя се пошегува, че имала отпечатък от емблемата на Лада. Кали призна, че за да прикрие белезите си от шевовете, си е направила пластични операции и татуировка.

„След като дойдох в съзнание, ми беше много забавно, тъй като ме преместиха в травматологията на „Пирогов". Бях в стая с още три бабички, на които им правеха клизма, точно когато беше време за обяд", каза още певицата.

Вследствие на силния удар се наложило да й отрежат част от черния дроб и да й махнат далака. Майка й Надежда има ужасни спомени от този инцидент.

„Имах усещане, че ще й се случи нещо лошо предишния ден'', спомня си Надежда. Тя разбрала от роднини за инцидента и разказа, че в началото буквално не знаела къде се намира, когато видяла Галина.

Стигнало се дори до там да приемат жената в психиатрията на 4-ти километър в клиниката "Св. Наум". Няколко дни отнело на лекарите да разберат, че Надежда не е луда, а има сериозни грижи по дъщеря си. След огромния стрес тя напълняла с близо 20 килограма.

Днес Кали и майка й се притесняват за бременността на певицата, тъй като има проблеми с коремната стена. Става ясно, че и до днес организмът й продължава да има затруднения заради преживяната тежката катастрофа, която за една бройка не отнема живота й. Кали очаква да роди през януари.