Фолк певицата Кали е сред малкото певици, които имат позиция не само за случващото се в жанра, но и по социалните въпроси.

Въпреки че се смята за човек от народа изпълнителката далеч не живее като обикновените хора.

Благодарение на успешната си реализация като певица Кали почти не прави на сметка на парите си. „Онзи ден научих колко струва един хляб. Влизам в магазина, харча 200 лева, не правя разбивка“, откровена е певицата.

Изпълнителката споделя, че не се смята за облагодетелствана заради кариерата си, а за успяла благодарение на усилената си работа. И е категорична, че може да оцелее във всякаква ситуация.

„Аз не съм от хората, които мрънкат. Търся начини да се справя“, коментира певицата. По думите й българина може да оцелява при всяка ситуация. „Ако не бях певица, можех да чистя подове“, разказва още тя.

Кали обаче доста разсърди еколозите с коментарите си, че не вижда причина защо трябва да се пазят дюните.

„За какво трябва да пазим тези купчини пясък? Крайбрежната ивица е там, където има хотели – излизаш директно на пясъка и ти е ок, нали?“, казва тя.

Освен с гражданската си позиция за плажовете и политиката, Кали не щади критиките и към собственото си семейство.

Певицата сподели, че учи децата си, че за да получи нещо един човек трябва и да даде нещо. И упрекна сина си, че е прекалено глезен и непрекъснато мрънка, вместо да се опита да изпълнява задълженията си качествено, пише „Галерия“, цитира hotarena.net.