Кали определено успя да изненада почитателите на поп-фолка с премиерата на новия си клип “Драми всякакви”, в който специално участие има рапърката Котенцето. Виктория Тодорова, по- известна като Котенцето, е гадже на най-големия син на кали-Георги. Преди време звездата на телевизия “Планета” заяви, че е претърпяла много голяма метаморфоза в професионален план и няма да прави никакви компромиси с музиката.


“Искам в кариерата ми да присъстват песни, с които да изпълвам първо моята душа, после и душата на публиката – каза изпълнителката и резултатът е парчето “Драми всякакви”. Меломаните побързаха да дадат своята оценка за новото музикално предложение на Кали, а хубавите коментари недвусмислено говорят, че целта й е постигната. “Силна песен от Кали. Личи си, че е набрала яко. Имаш сигурен хит!”, “Ехааа, не очаквах такава разбиваща изненада. Котеее, уникална си!”, “Получило й се е на Кали! Нещо различно от нея!”.

“Доста свежо се е получило! И точно частта, в която пее Контенцето й подхожда най-много!”, “Това определено не го очаквах, но им се е получило определено.” Музиката, аранжиментът и текстът на “Драми всякакви” са на Diamond Beat Production, а режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси, пише телевизия "Планета".