Миналата седмица Кали напусна Къщата на "ВИП Brother".

Фолк звездата сподели, че не съжалява за това, че излиза от шоуто малко преди финала.

"Много съм щастлива. Не се спънах. Прескочих препятствието и съм отново там, където трябва да бъда, за да бъда това, което съм. За съжаление не можах пред толкова много камери да бъда себе си, защото не знаех какво ще бъде излъчено. Сдържах много от себе си. Не знаех какво ще бъде излъчено и ми се наложи да премълча много неща" - каза тя в ефира на Нова.

Хитовата изпълнителка даде да се разбере, че не е съгласна с противоречивото гласуване на зрителите, които от една страна критикуват недостатъците на Съквартирантите, но оставят в шоуто именно онези, които най-често попадат под обсега на неодобрението им като поведение.

"Защо апелирате страната ни да е пълна с млади, интелигентни хора, искрени хора, хора, които не псуват, хора, които сдържат негативните си емоции, хора, които умеят да се владеят, хора, които имат някакви постижения и не са напуснали страната ни или отвън са дошли обратно тук, за да живеят тук?! Защо ги изкарвате от къщата и оставяте хора, които пушат, пият, псуват, лицемерничат, въпреки че лицемерката във вашите очи бях аз, но не забравяйте, че не сте видели всичко. Винаги търсете някакъв смисъл в контекста на това, което съм казала. Защо изкарахте Иво Аръков, Наско Месечков, Ели Гигова като настоявате България да е пълна с такива хора. Оставихте хора, които псуват, карат се, правят разни глупости вътре, вие цирк "Буш" ли гледате или искате да гледате "Образцов дом". Включително и аз псувах и се изненадах, че оставам в Къщата" - заяви певицата.