Певицата Кали разкрива подробности за създаването на най-новата си песен със заглавие “Пауза” и за посланието, което носи тя. Озаглавила е проекта с това заглавие, защото визира паузата във взаимоотношенията, което обаче не означава застой в живота.

“А означава, че препоръчвам на всички, които дават пауза за по-сериозните неща – било то смяна от една работа на друга работа, било то дълги и безуспешни опити да имаш деца или имаш връзка с някого и вече ти е дошло до гуша от проблеми. Идеята е, че трябва да се освободиш психически от всичко, слагаш пауза и продължаваш. За да вземеш най-доброто решение какво да последва след тази пауза, трябва да си изключително освободен от мисли относно проблема”.

Затова и във видеото на песента Кали заедно с режисьора Николай Скерлев пресъздават картинка, в която човекът, който вече е в пауза от любовната си връзка, се среща с приятели, обикаля хубави места, забавлява се, живее в контакт с природата и с естествените неща. За видеото казва, че трябва да вдъхва усещането за едно разтоварване, за една предстояща почивка и забавление. След тази пауза певицата прогнозира, че е най-вероятно връзката да се възобнови, да получи нов живот, да накара двамата партньори да се преоткрият и да се обичат много.



“Моят съвет е да се прави пауза във всяко едно нещо, което те натоварва. Просто не пресичайте границите на мястото, в което се чувствате комфортно. Зоната на комфорта не бива да бъде пресичана. Ако я пресичате, трябва да е за много кратко и много близко. Трябва да остава светлина, за да може да се върнеш обратно, иначе попаднеш ли от тъмната страна, няма ли светлина, достатъчно или много се отдалечиш, не можеш да намериш обратен път назад”.

Кали споделя, че с мъжа до нея, Влади, всяка година правят такава пауза във връзката си по три месеца, когато той работи в Банско през зимата.

“Отразява се добре, когато се върне, но после пак се затлачват нещата. Трябва да правим и една лятна. Старая се да се намирам в зоната на комфорт и ако някой се опитва да ме извади извън нея, ще прекратя взаимоотношенията си с него, независимо дали е Влади, майка ми, приятелите ми или музикалната компания, в която работя. Засега всички ме държат там”, казва още Кали в “Автограф”.

Източник и сн.: Planeta.tv