Калин Врачански е продал колата, която получи от шоуто „Като две капки вода". Актьорът стана победител в предаването на Нова тв само преди две седмици и веднага побърза да се отърве от голямата награда. Той открай време джитка основно с мотор и смятал, че вместо да търси гараж за джипчето, е по-добре да му вземе парите.

Говори се, че колата била обявена за продан още в деня след финала на шоуто. Калин я харесал, но преценил, че ще бъде излишен разход за него. Хора от обкръжението му издават, че той живее в София на квартира, вече имал автомобил, който ползвал само в най-студеното време, и втори просто не му бил нужен. За него това бил излишен разход - за данъци, поддръжка, застраховки и паркиране. Колата, която е последен модел, струва около 50 бона, а се говори, че актьорът като нищо може да е взел и повече само защото е негова и има колекционерска стойност, пише ''Всеки ден''.

Врачански открай време е известен като фен на моторите. Той движи почти целогодишно на две колела, защото му е по-удобно, по-бързо и задръстванията не го ловят. Папарак на „Всеки ден" хвана Калин, докато отиваше на работа в Малък градски театър „Зад канала", където играе главна роля в представлението „Бел Ами". Той пристигна именно с мотора си, а хора от театъра споделиха, че никога не са го виждали да се движи с кола, камо ли пък с новата, която му подариха в „Капките".



Калин беше сам, паркира мотора си направо на тротоара пред театъра, а в сградата влезе с каска на главата. Там той се разговори с касиерката. Вероятно е уговарял билети за свои познати или направо им е оставил пропуски, които да вземат преди представлението. След това - вече без каската - излезе от централния вход, мина зад ъгъла и се вмъкна в служебния.

Впечатление направи доста късното му пристигане. Врачански беше в театъра в 6,20 часа вечерта, при положение че представлението започваше в 7. „Желязно правило е актьорите в театъра да ходят на работа поне час преди представлението, за да се подготвят. Те трябва да сложат грим, да се преоблекат, да се настроят за излизането си на сцената, да преговорят репликите", споделят театрали. До края на сезона обаче остава съвсем малко време и очевидно вече на никого не му се работи, а Калин също не прави изключение. Заслужава да се отбележи, че останалите актьори в спектакъла пристигнаха по-късно дори и от него.

На клюкарите им направи впечатление, че никъде не се виждаше фолкаджийката Преслава, за която се говори, че е новата в леглото на актьора. Тя или е имала други ангажименти същата вечер, или умишлено избягва да афишира връзката си с Врачански. Според източници, двамата имат страстна интимна афера от няколко месеца. Актьорът и чалга дивата се запознаха по време на участието си в „Като две капки вода".

Снимки: Булфото