Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, който през май чукна 56 години, в сряда за трети път стана женски татко. Боряна - съпругата на известния актьор, прочул се като мафиота Милото от сериала "Седем часа разлика", го дари с момиченце, проплакало в апогея на зодията Лъв.Двамата дълго време криха новината за очакваното бебе от медиите, кат Сърменов категорично отказваше да говори по темата.


Калин, който на сцената на Сатирата в последните месеци се подвизава като благородния Дон Кихот на Сервантес, е баща на още две дъщери. През юли той омъжи в разкошна вила край София най-голямата, Дария, родена от първия му брак. От втората си съпруга Боряна 56-годишният актьор има още едно момиче - тийнейджърката Димана. Имената на двете красавици започват с "Д", за да подновят първата буква от името на баба си.

Според близки до шефа на Сатирата обаче името на най-малката принцеса в семейството започва с "А". Романтичната приказка на Калин и голямата му любов започва, когато той е на 35, а тя едва на 17 години. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния театър, където смелата Боряна прави решителната крачка към своя любим.


"Бях проучила преди това къде му е гримьорната и му подарих цвете", разказва Боряна. "И аз отидох при нея, ама тя беше много малка и викам: "Какво да те правя сега? И я заведох да я черпя една кола и така беше. След това имаше дълъг период, в който се чувахме, виждахме, докато накрая нещата се случиха", щастлив е с днешна дата Калин Сърменов.