Двойката, която от известно време се оплаква от вечен недостиг на средства, вече била дала съгласието си да участва в телевизионно шоу, пише Всеки ден.

Засега обаче се пази в тайна телевизията, както и конкретното риалити, в което ще влязат.

На есен се очаква двата най-големи тв канала да пуснат по един ключов проект. За Нова ТВ това най-вероятно ще бъде пореден сезон на "ВИП Брадър", а за Би Ти Ви - "Фермата". Излишно е да се споменава, че в Къщата на Големия брат Терзийски би имал огромен потенциал за действие. Той ще намери и с кого да се скара там, и кого да обсъжда, ще има и време да изпада в депресии, от които напоследък не може да излезе.

Освен това Нова ТВ е като роден дом за любимата му Елен. Актрисата е участвала в две риалитита там – „Денсинг старс“ и „И аз го мога“, затова едва ли ще е учудващо, ако влезе и в трето. Не на последно място двойката даде първото си интервю като такава именно в Нова.

Въпреки това обаче Елен и Калин май все пак са предпочели „Фермата“ и по този начин ще нарушат крепката си дружба с Нова. Ако влязат в аграрното риалити, ще трябва да бръкнат доста дълбоко в мръсотията на село, но пък за хора като тях това може да не е неприятно изживяване, а напротив. Освен това двамата намират това шоу за по-добро.

Като поети Терзийски и Колева може би ще видят в селския труд завръщане към корените, от което могат да извлекат душевна наслада. Така или иначе и в двата случая нещата опират до пари, а участието в съответното риалити ще бъде срещу хонорар, с който двойката ще си поеме дъх поне за малко.

Източник: slava.bg, Сн.: Фейсбук