Писателят психиатър Калин Терзийски призна в интервю за списание LOVE style, че с актрисата Елен Колева са приключили интимната си връзка и вече са само приятели и ще общуват нормално във „Фермата”, където ще съжителстват заедно.

„Не сме скарани с Елен. Просто имаме различни разбирания за живота, различни възгледи и представи за връзките между хората. Тя, като всяка жена, иска да притежава целия мъж, без остатък. И се отдава също така изцяло. А аз съм човек на хиляди хора. Това разпиляване е изтощително, но това е моят мироглед, не мога лесно да го променя – на половин век е все пак. Просто аз не обичам никакво обвързване, никакво стягане в прекалено обземаща и изискваща връзка. Аз обичам най-много свободата си”, споделя Калин пред LOVE style.

Той доверява, че жена му Ивана е простила изневярата му, но още е наранена и тъжна.

„Затова живеем за известно време разделени и чакаме Бог да ни даде насоки. Не сме в съвършен свят, какъвто бих искал да видя някой ден, преди да умра, в който любовта на едни не наранява други. Бих искал хората да не си завиждат и да не се ревнуват. Но Ивана е прекрасна, най-мъдрата и най-добрата от жените, които познавам. И съм сигурен, че скоро ще се оправим”, казва още Терзийски.

Той признава, че вече е спрял да пие, като се излекувал сам от алкохолизма.

„Преди известно време го намалих. И все пак, това е доста рисковано, защото границата между малко и много е почти незабележима. Сега не пия нищо и ми е много по-спокойно”, твърди още писателят.