Почти година след бурната раздяла с актрисата Елен Колева, Калин Терзийски се впусна в нова секс афера.

Писателят от няколко месеца е интимен с красавицата Владислава Цолова, която е банкерка, научи HotArena.

Дамата е повече от почитател на творчеството на Калин. Притежава всичките му творби и ако се вярва на слуховете, двамата се сближили покрай любовта си към литературата. Върху част от тях Терзийски сложил автограф преди месеци със специално послание за обич, без да подозира, че стрелите на Амур ще се стоварят на главата му, писа „Уикенд“.

Владислава Цолова е завършила Икономическия университет в София и работи на висок пост в една от най-големите банки. Тя отдавна била запозната с пороците на Калин, но намирала чар в алкохолните му забежка. Смятала, че пиенето и таланта вървят ръка в ръка и че Терзийски не е изключение от това правило, характерно за талантливите представители на художественото изкуство дори в световен план.



Плевенчанката вече не криела за чувствата си и открито споделяла с приятелки, че обожава всичко в Терзийски. Чаровницата била с няколко лета по-голяма от автора на скандалния роман „Алкохол”, но възрастовата разлика не пречела да прекарват времето си заедно и на чаша вино да обсъждат различни зоблодневни теми – от новия сезон на риалити форматите до древните гръцки философи и интерпретацията на размислите им в наши дни.

„Лудост е, когато талантът срещне енергията”, написа преди дни чаровната банкерка на стената на Фейсбук профила си, като публикува обща снимка, а приятелките й побързаха да коментират колко са сладки и талантливи и двамата. Някои дори сравниха привличането им като това на Марлон Брандо и Мария Шнайдер във филма „Последното танго в Париж”. Трети уточняват, че самата Влади, както я наричат на галено, има много таланти и е изключителна като човек и жена.

Калин Терзийски бил вдъхновен от красотата и добрината на Влади. От своя страна я харесвал, но не мислил да задълбава връзката. Предпочитал да живее в бащината си къща и да не се мести при новата жена на сърцето му, поне докато не добие увереност в чувствата си. Радвал се, че е успял да стопли отношенията с дъщеря си, която следвала медицина в Германия. Двамата дори се срещнали на по плодов сок и тя му благодарила за финансовата подкрепа, която й оказал.

Владислава Цолова пък непрекъснато се включва в благотворителни акции за деца, страдащи от аутизъм. Тя е учредител на фондацията „Стъпка за невидимите деца на Българя”. Темата за различните отдавна я вълнува и вероятно дружбата с Калин е изключително полезна и за двамата.