“Тъжен съм и съм сам, защото разбих живота си. Разделих се с най-хубавата и прекрасна жена заради една много красива млада актриса. Връзката ми с Елен ме тласна към алкохола отново.”

Такова признание направи Калин Терзийски във “Фермата”. Писателят влезе в предаването, за да преодолее дългогодишния си проблем с алкохола и да си върне уважението на дъщеря си. Въпреки това той не успя да преодолее зависимостта си и пи повече от всеки друг път в епизода, който Би Ти Ви излъчи в неделя вечерта.

Терзийски остана да пие до изгрев-слънце, докато останалите участници легнаха да спят. Макар и сам, той продължи да говори пред камерите.

“Никога не можете да си представите какво съм видял аз. Да си надут, млад и наперен, е много лесно. Да можеш да излъжеш двайсетина селяни като бай Финци и бай Стоян, е много лесно. Но защо не се опиташ да излъжеш някой като бай Кайо?”, говореше писателят за себе си пред камерата.

Той и Елен Колева имаха бурна, но кратка връзка преди време. Заради нея писателят се раздели с дългогодишната си половинка Ивана Генова.