Отношението на височината към разстоянието между ушите, делено на площта на лицето, плюс диаметъра на глезените на квадрат, минус средната стойност на броя на примигванията в минута, умножено по размера на седалищния мускул!

Това е системата, по която актьорът Калин Врачански изчислява привлекателността у жените, пише "Преса".

Всъщност това е поредната роля на актьора, в която той влезе по време на февруарското четене на "пощенска кутия за приказки".

Проектът на Гери Турийска вече повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечната тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица.

"Харесвам математиката... и жените. Не мога да се оплача, и жените ме харесват - масово. Бил съм точно с 57,5 жени", прочете още Врачански от разказа "Нищо лично" написан от Георги Иванов.

По време на събитието в "София лайф клуб" той влезе в конкуренция по артистично четене с колегите си Стефан Щерев, Станимир Гъмов и Катерина Евро, а в края на вечерта певицата Мона (позната и като Мира Кадиев от сериала "Революция Z") изпя свои авторски песни.