Калин Врачански запраши към морето с привлекателна брюнетка. Според "Телеграф" тя е младата актриса Симона Халачева, която е колежка на звездата в театър "София".

Двамата не демонстрираха никаква свръх интимна близост. Въпреки това в светските среди упорито се твърди, че 24-годишната Симона е новата изгора на Калин.

Заедно с тях е и млад мъж, който постоянно обясняваше нещо на актьорите.

Калин Врачански по спешност пристигна на къмпинг "Градина", за да се увери с очите си за състоянието на ударения от потопа курорт, където има каравана.



След обстойна проверка звездата от "Стъклен дом", установи, че караваната му и пространството около нея не са станали жертва на пороите. Много от къмпингуващите туристи бяха пристигнали на пожар, за да видят какво се случва на плажа. От изданието твърдят, че няма сериозно пострадали каравани. Въпреки това голяма част от плажната ивица засега е под вода. Най-засегнат в околността е пътят към "Градина".

Достъпът до плажа е затруднен и е възможно само от северната страна, където се намира град Черноморец. В южната част от към Созопол пътят е затворен заради натрупалата се вода, която засега няма как да се изпомпа.