Актьорът Калин Врачански често може да бъде забелязан в компанията на красавици и му приписват един тон любовни авантюри, но той чистосърдечно си признава, че хич не е по свалките.

Никога не отказва да се снима с фенки, винаги е усмихнат и добросърдечен, но всъщност е притеснителен.

„И да искам, не мога да сваля момиче. Да отида при непозната, да я заговоря... Ами ако ме отреже? Вярно е, че днешните момичета са доста агресивни, но това е хубаво само в определени ситуации", споделя мъжът мечта за почитателките на „Стъклен дом".

Голямата му любов е красивата актриса Силвия Петкова, която в момента се снима в главната роля на новия български филм „Жълто куче", пише 24chasa.bg.

Няколкогодишната им връзка приключи малко след старта на първия сезон на сериала „Стъклен дом", точно след като се бяха появили заедно на светско събитие.

Няколко месеца по-късно те отново са заедно, макар и двамата категорично да отказват да говорят по темата. Признават единствено, че действително се виждат всеки ден.

Преди време Силвия беше споделила, че отношенията им са прекрасни, но личният им живот си е тяхна работа, а тя не иска повече да говорят за нея като „бившата" или „настоящата" на Калин Врачански.

*Силвия и Калин (Снимка: Bulphoto)

Според слуховете се е случвало фенките на любимия й да я тормозят, с лични въпроси във Фейсбук, затова й се наложило за известно време да закрие профила си.

Двамата се запознават преди много години, още докато Силвия е ученичка. Срещат се на рекламна промоция във Варна, а актьорът споделя, че щом я видял, разбрал, че това е Любовта. С времето първоначалните пеперуди в стомаха се превърнали в духовна близост.

Калин споделя, че вярва в голямата, единствена любов. Но не смята, че бракът може да я гарантира, защото един подпис не означава нищо.

Приятели на Силвия издават, че докато били разделени, тя често получавала среднощни есемеси от него - кой от кой по-романтични.

Явно близостта между тях се е оказала по-силна от противоречията и напоследък все по-често могат да бъдат забелязани заедно на публични места. Самият Калин не крие, че не обича да говори за личния си живот и за любимата си, защото чувства, че по този начин се разголва.

„Няма да ме чуете да говоря нито за Силвия, нито за която и да е друга жена", отсича актьорът. Но като типичен романтик споделя, че най-важното нещо в живота е любовта.