„Аз съм човек, който преследва мечтите си. Имам предложения и мога да избирам между тях. Това е най-важното".

Това заяви в предаването ДИКOFF по Нова телевизия актьорът Калин Врачански.

„Отказах преди няколко дни филм, който ще се снима скоро, но не ми хареса сценария - за хората, които живеят на улицата, опитват да се справят с нея и накрая се отказват. Когато прочетох сценария, цялата история ме смаза. Казах си, че не искам да участвам в подобно нещо", обясни Врачански, но не поясни как се казва бъдещата продукция.

Запитан дали се чувства като звезда, актьорът обясни, че разбрал, че е известен, когато хората започнали да го разпознават по улиците, но не смята себе си за звезда.

Той коментира и участията си в чужди филмови продукции: „Не съм с толкова добър английски, че да бъда конкуренция на актьорите от някоя чужда продукция".

Калин Врачански допълни, че не е преставал да учи английски, но не му остава много време заради многобройните ангажименти в театъра. Той сподели, че понякога се е чувствал по-опитен от режисьорите, с които работи.

Актьорът не пожела да коментира връзката с бившата си приятелка и заяви, че за него мъжествеността е да помогнеш на хората и да се справиш с трудни житейски ситуации.