Калин Врачански, който сам определя себе си като хулиган, отново е забърсал женено гадже.

33-годишният актьор, чиято очарователна усмивка и чувство за хумор карат стотици дами да въздишат по него, отскоро имал жена до себе си - по-голяма от него с няколко години. Макар че Калин се опитвал да бъде дискретен с нея заради факта, че е омъжена, колеги го изловили по тъмни доби да се натиска с тъмнокоса дама.

По-любопитните сред тях веднага проучили, че въпросната жена е щастливо омъжена от години. Новата изгора на Врачански не е от театралните среди за разлика от предишните му гаджета, пише „Всеки ден", цитира blife.bg. Актьорът явно обожава да върти любовни авантюри с омъжени, защото наскоро лъсна още една негова подобна авантюра - с красивата му колежка Теодора Духовникова.

Припомняме, че в края на миналата година пaпapaцитe нa Hиĸoлeтa Лoзaнoвa изловиха двамата страстно да се целуват на cтoличнaтa театрална yлицa „Paĸoвcĸи". Макар и Теодора, и Калин надълго и нашироко да обясняваха, че целувката с език е само приятелска и че тях ги свързва работата и нищо друго, никой не повярва.

*За тази целувка Калин Врачански и Теодора Духовникова твърдят, че е приятелска

Духовникова продължаваше да твърди, че обича съпруга си Стефан и никога не би му изневерила. Никой не се върза на залъгалката, че актьорите се срещат често, за да репетират покрай общата си работа в спектакъла „Гарванът". За всички беше ясно, че така елегантно маскират сексуалната си афера.

Звездата от сериала „Стъклен дом" и куп театрални постановки преди това имаше 8-годишна връзка с младата актриса Силвия Петкова. Явно на Калин му писна да ходи с колежки и реши да пробва нещо различно, шушукат зад гърба му негови познати.

Те издават и че когато искал да остане сам и да не го преследват луди почитателки, Врачански твърдял, че си има гадже. Според тях актьорът, който не е семеен тип, предпочитал да ходи с обвързани или омъжени жени, за да може, когато реши да къса, да избяга по-лесно от тях.