в навечерието на първата си сценична премиера за есенния сезон.

Страхотният мъж мина в отбора на блондините, въпреки че брадата издава брюнета в него. И макар че няма буквална прилика, примерно с Брад Пит, визията на вече прочутия актьор звучи именно в контекста на холивудския стайлинг. Което си е жив комплимент за българската среда.

Калин излиза в четвъртък вечер като Фердинанд фон Валтер в "Коварство и любов" в Театър "София" - красив, харизматичен, размахващ пистолет и страдащ от споделена, но погубена любов с Луиза. В нейната кожа пък влиза Йоана Темелкова, свежа хубавица от общинската трупа, пише "Стандарт".

"Сега фенките му вероятно ще станат още повече. Те обикновено сядат на първите два-три реда и размахват плакати с името му. След това не можеш да се разминеш от тях на служебния вход. Понякога идват и майките им", разказа най-безцеремонно Ириней Константинов в сутрешния блок на bTV.

Шефът на Врачански разкри, че самият той някога е играл във ВИТИЗ безнадеждно влюбеният Фердинанд. По-късно като Фон Валтер блесна и младият Стефан Данаилов в Армията. Така че Калин продължава традицията на секссимволите на родния "Бродуей".

Междувременно стана ясно, че в новия сезон на "Стъклен дом: Наказанието" някой може би ще ритне камбаната. Залаганията засега са многопосочни. На финала на последната серия преди ваканцията героите на Калин и на Блатечки останаха на ръба - първият аха да се удави, вторият аха да изгуби много кръв.