Калин Врачански се е алкохолизирал отново и не може да се пребори със зависимостта си по чашката, с която се сдоби, след като името му нашумя след "Стъклен дом".

Той спечели много популярност, но изгуби най-близката жена в живота си - гаджето си Силвия Петкова. След раздялата им той се подхлъзна по чашката и започна да живее само нощем по столичните барове. В един момент дори бе толкова закъсал, че нямаше пари да си плаща квартирата в София и спеше по приятели.

После обаче колегата му Асен Блатечки му протегна ръка и го взе в няколко свои постановки, изваждайки го от алкохолната и финансова криза. Преди два месеца Врачански се похвали и с участие в български филм, но отскоро отново е затънал в алкохолизма, алармират приятелите му.

Тъй като Блатечки бил зает с премиерата на нова лента и с участието си като жури в „България търси талант" не можел да контролира авера си и Врачански пак го подкарал по старому.

„Страда жестоко от самотата. Не може да си намери свястно момиче, с което да създаде връзка, а всичките му колеги и приятели са женени и дори с деца и не могат да му бъдат постоянна опора. Това го съсипва и го тласка към алкохола", коментират от обкръжението на Врачански, пише Lifestyle.bg.