Новият секссимвол на България Калин Врачански ще се съблече в Пловдив.

Камен от култовия сериал Стъклен дом ще свали дрехите на сцената на Драматичния театър на 15 септември, пише podtepeto.com.

Той е една от звездите в спектакъла на Театър София “Електра или свалянето на маските”, който ще се играе в рамките на фестивала Сцена на кръстопът.

Врачански ще си партнира с голямата Цветана Манева, звездата от другия БГ сериал Забранена Любов Мартин Гяуров, Лилия Марвиля и др.

Синеочкото от Стъклен дом ще остане само по незначително парче плат на сцената. Текстилната материя ще е във формата на нещо като мини поличка, препасана около интимните му части. Материята ще се държи само на четири копчета, които ще късат нервите на многобройните фенки на Врачански.

Организаторите на фестивала отсега са наясно, че се задава истинска дамска истерия около Електра и участието на Калин в постановката.

Той наистина е почти чисто гол на сцената. Показва невероятна физика и още по-невероятна актьорска игра, коментират хора, гледали спектакъла в София.

Врачански влиза в ролята на влюбения в Електра Пилад, който отглежда по-малкия й брат Орест само и само да е по-близо до нея. Сигурно е, че билетите за спектакъла ще свършат за отрицателно време.