Любовни провали преследват Калин Врачански.

Това призна самият актьор в студиото на предаването „Преди обед”.

Звездата от „Стъклен дом” обясни, че от доста време е сам. Проблемът не е, че Врачански има прекалено високи претенции към жените, или пък че ги е намразил.

„Просто така се получава. Не ми върви нещо. Сингъл съм си”, обясни Врачански с половин уста. Помолен да разкаже нещо повече за новата си приятелка, с която, според жълти медии, били заедно от половин година, той се опули: „Имам приятелка? Така ли? Кой го твърди това?!”.

Пред около месец папараци засякоха Калин Врачански да обикаля из столичен мол в компанията на сексапилна блондинка. Това даде повод за слухове, че двамата са гаджета. Впоследствие се оказа, че са просто приятели.

През ноември миналата година роденият в Червен бряг актьор беше забъркан в любовна афера с колежката си Теодора Духовникова. Двамата бяха снимани от екипа на тв таблоид как се целуват в столично заведение. Теодора обясни, че просто са си разменяли приятелски ласки и нищо повече.

Единствената по-дълга връзка на Калин бе с колежката му от театър „София” Силвия Петкова. Двамата бяха заедно цели 8 години. След това се разделяха и събираха на няколко пъти.

В момента Врачански хвърля цялата си енергия в работата. Една от постановките, в които играе, е „Парижката света Богородица” на режисьора Лилия Абаджиева. Там Калин играе Квазимодо.