Актьорът Калин Врачански го е ударил на живот, пише HotArena.

Звездата от „Стъклен дом” не може да живее без любов до себе си и не се стеснява да я търси навсякъде и по всяко време. Така макар вече 4 години няма сериозна приятелка, Калин е оставал сам за едва няколко седмици.

Откакто сложи край на единствената си официална връзка – с актрисата Силвия Петкова, Калин се появи в компанията на много различни жени.

С някои от тях го свързва само приятелство, но с други стигна и по-далеч.

Няколко страстни целувки с актрисата Теодора Духовникова уловени от папараци го превърнаха в тайния й любовник за няколко месеца, след което двамата спряха да се появяват заедно.

Заговори се, че бракът на актрисата бил поставен на изпитание след тези споделени нежности с Калин, който най-малко от всичко иска сега да е обвърже с нови ангажименти освен с работните си. За да си намира нови приключения, актьорът предпочита да обикаля барове и дискотеки, където бройка млади жени за по една две вечери. След това спокойно си се връща към заниманията, които му носят най-голяма наслада – актьорството.

„Имам достатъчно работа и това ми позволява да избирам. Вече физически няма как да приема всички предложения, а и не искам да го правя. Не винаги съм бил финансово независим, но приемам само тези роли, които ми харесват. За мен е важно да е интересно, да съм провокиран с нещо. Иначе няма какво да дам на хората, които ме гледат”, обяснява философията си в работата Калин Врачански.

Разбира се, всичко това си има своята цена и тя е да няма почти никакво време за себе си. В това се включва и времето за жени, които намира буквално по заведенията, където се завърта след представление за по едно. Имиджът му на секссимвол отварял много врати пред нежния пол, а кандидатките за вниманието му се примирявали с ролята на мимолетно завоевание.

„В момента приоритетите ми са насочени към сцената. Нямам никакво време, за да се занимавам да ухажвам една жена”, отсича почти делово по темата Врачански, предават от Уикенд.