В търсене на истината дали действително Калин Врачански е изневерил на любимата си Силвия, което довело до драма, БЛИЦ се свърза с актьора.

“Свободен съм и се забавлявам!”

И допълни: “За запознатите не е новина това, че със Силвия вече не сме заедно”, заяви той пред БЛИЦ от къмпинг Градина, където разпуска.

“Свободен съм като волна птичка Божия”, заяви актьорът.

“Мога да бъда с когото пожелая и да се забавлявам както искам”, категоричен бе той по повод появилата се информация, че “изневерил с непозната брюнетка на любимата си Силвия”.

С колежката си актрисата от "Лов на дребни хищници" Силвия Петкова двамата останали добри приятели. Освен това са колеги и участват заедно в различни кино проекти, имат и общи познати и компании, стана ясно от разговора.

Затова и нямало никаква драма в това, че тя била наблизо, докато той се забавлявал.

“Моите увлечения или авантюри със сигурност няма да наранят никого, нормално е млад човек като мен да разпуска по време на почивката си, въпреки “зачислените папараци”, които буквално са като зашити за мен и правят всичко лично - публично”, сподели през смях синеокият актьор.

Той разказа, че му се иска да изкара целия август край морето, но не се знае дали ще успее поради ангажименти. На наш въпрос къде предпочита да почива, Калин отвърна:

“Само на нашето Черноморие! Почивал съм и в Гърция, но гръцкото море ми е твърде солено, а и таралежите много бодат! Първият път -преди години, имах буквално сблъсък със солената вода, която направо ми изгори очите! Много е красиво там, разбира се, но нашето море е много по-топло и хубаво! Случва ми се с мотора да отида за един ден до Кавала, например, но само за ден! А тук през цялата си лятна почивка – колкото я имам, обикалям крайбрежието от север до юг. Миналото лято започнах да се уча да карам и кайт.”