Калин Врачански, който играе една от главните роли в новия сериал „Братя”, гони 40-те, но все още минава за секссимвол. В един от последните епизоди на криминалната поредица, той захвърля дрехите и остава по боксерки, за радост на женската част от зрителите. Из интернет форумите дамите коментират възторжено, че актьорът е в отлична форма, а най-впечатлени са от стегнатото му дупе.

Известно е, че Врачански е доста суетен и много държи на секси имиджа си. Той редовно тренира, за поддържа тялото си стегнато, а бицепсите си напомпани. Интересна подробност е, че се подлага и на разкрасителни процедури с ботокс, за да заличава бръчките по челото си. Актьорът винаги се стреми да изглежда привлекателно и да радва очите на почитателките си.

Хора от обкръжението на Калин твърдят, че с напредването на възрастта той започнал да недоволства, защото по челото му се появили първите видими линии. Екранният Борис взел решение да се подложи на интервенции с ботокс, за да върне доброто си самочувствие. Неотдавна Врачански събрал смелост и посетил популярна клиника по естетична дерматология. Така се сдобил със свеж и отпочинал вид, но специалистите го предупредили, че ако иска да запази ефекта, ще трябва отново да се подложи на процедурата след 6 месеца.

Преди време екранният Борис от сериала „Братя” се изръси с няколко бона и за ремонт на зъбите си. Tой инвестирал солидна сума в искрящо бели фасети, които блестят като порцелан в устата му. Целта му била да постигне „уау” ефект и холивудска усмивка.

Макар че много държи на сексапилната си визия, Калин приключи с изявите на плейбой и се кротна до настоящата си половинка Александра Стоянова