Калин Врачански ще въвлече зрителите в забавното 3D приключение "Магнум". Звездата от сериала "Стъклен дом" е гласът на супергероя с огромно самочувствие Метромен - главно действащо лице в новата анимация на DreamWorks.

Озвучен в оригинал от чаровника Брад Пит, той винаги застава на пътя на брилянтния и изключително умен суперзлодей Мегаум, който от 20 години иска да завладее Метросити, пише "Стандарт".

Всичко се променя, когато един ден Мегаум случайно го убива в поредния, но недоизпипан зъл план. Внезапно остава без противник, с когото да се бори. Суперзлодей, но без супергерой. Тогава гаднярят осъзнава, че единственият начин да оправдае съществуването си, е новият враг.

Той обаче се оказва по-силен и по-опасен от Метромен и хиляди пъти по-лош от него. Наречен Титан, той е готов да унищожи света и Мегаум се изправя пред проблема дали ще се справи със собственото си диаболично създание.

Ще вземе ли най-умният човек на планетата най-умното решение? Може ли злият гений да се промени и да стане положителният герой в собствената си история?
3D анимацията "Мегаум" яхна американския бокс офис, след като успя да спечели само от премиерния си уикенд през ноември 47 650 000 долара.