„Наистина не мога да свалям жени. Много са сложни за разбиране. Може би ми е по-лесно мен а ме свалят“ - споделя в интервю за „България днес“ Калин Врачански.

„Продължавам да смятам, че най-хубавото нещо е човек да намери половинката си. Да намери единствената любов, с която да остане до края си, а не да се лута насам натам в търсенето й“ - смята актьорът, станал известен с ролята си на Камен в „Стъклен дом“.

„За жененето… Не съм почитател на брака, но ако се наложи… Все пак смятам, че двама души могат да живеят заедно и без документ“ - казва Калин Врачански.

Актьорът не дава отговор дали е намерил истинската си половинка. За най-сериозно негово гадже беше спрягана актрисата Силвия Петкова, която сега участва в „Революция Z”. Калин споделя, че е гледал няколко епизода от филма, но така и не споменава името й в интервюто.

Периодично за двамата се появяват слухове, че са се събрали наново. Наскоро обаче те не са били забелязвани заедно в публичното пространство, така че по-голяма е вероятността раздялата да им е реална към този момент.