Съвсем скоро две от новите имена във фолклорната музика, Калина и Невена ще предложат нови музикални проекти за почитателите на българските ритми.

Младите певици, които само преди няколко месеца се дипломираха в АМТИИ – Пловдив, ще представят мелодиите “Ти да ми дойдеш” и “Рано ранил Кара Георги” като част от новата фолклорна програма “Пролет в Приказките”.

Снимките се състояха преди дни в комплекс “Приказките” край Харманли, а изпълнителките споделиха няколко ексклузивни кадъра от снимачната площадка.

Пред телевизия “Планета” Калина и Невена разкриват, че тази година са решили да акцентират на контраст в песните, като едната – “Ти да ми дойдеш” е от македонската фолклорна област и е по-лирична и любовна, а другата “Рано ранил Кара Георги” е от Тракия и е жизнерадостна, игрива и типично празнична мелодия.

“Надяваме се с тези песни да стоплим сърцата на всички българи за предстоящите празници”, споделят още двете певици, които освен с гласовете си впечатляват зрителите и с красивата си визия, пише planeta.tv.